Eenvoudige stappen voor een onberispelijke basis

Goed aanbrengen van foundation is een schoonheidsvaardigheid die verrassend moeilijker is dan je zou denken.

Bij de beste basis draait alles om een ​​subtiele, gelijkmatige afwerking. Onthoud dat je je teint probeert te verfijnen, niet een heel andere teint!

Opruimen

Een goede basis zit allemaal in de voorbereiding. Voordat u er zelfs maar aan denkt om basis aan te brengen, bereidt u uw huid voor op het verwijderen van resten, een droge huid en het verzachten van ruwe plekken.

Breng een vochtinbrengende crème aan in opwaartse bewegingen en dep vervolgens plat in dezelfde richting als elke fijne haargroei.

Laat een huidverzorgingsproduct vijf minuten intrekken. Droog je haar! Lak je nagels!

Eet die verbrande toast op! Stip en druk vervolgens de foundation in de middellijn van het gezicht en de wangen.

Breng altijd overdag aan om ervoor te zorgen dat de kleur “verdwijnt” in plaats van op het gezicht te zitten.

Zelfs het uit

Vanaf hier blend je uit met een frisse, schone foundationborstel vanuit het midden van het gezicht, naar buiten tot aan de haarlijn. Zorg ervoor dat u kleinere cirkelvormige bewegingen maakt bij het mengen rond het haar, de oren en de kaak om opeenhoping te voorkomen.

Kijk altijd buiten in een spiegel. Als er dan nog gebieden zijn die nog donker of rood zijn, dan praat ik tegen je, onder ogen! Stip je concealer over de foundation. Ja, eroverheen! Als je eerst concealer aanbrengt, verwijder je deze waarschijnlijk wanneer je je foundation aanbrengt, dus deze make-upartiestruc is er een om naar te leven.

Foundation werkt om alle donkere gebieden “weg te duwen”, dus het is vooral goed in nasolabiale plooien (naast de mond).

Mix en meng opnieuw!

Gebruik een nieuwe, schone borstel om de concealer heel voorzichtig in te mengen en eindig met een lichtgevende bronzer.

Blijf uit de buurt van matte poeders, omdat ze graag in fijne lijntjes en vouwen gaan zitten, wat super veroudering kan zijn. Ze verminderen ook de helderheid en uitstraling die u mogelijk hebt verbeterd met deze eenvoudige foundationtoepassing.