Hoe u zich kleedt volgens uw lichaamstype

Simpel gezegd, je lichaamstype is de omtrek van je structuur. Het begrijpen van uw lichaamstype helpt dus bij het in kaart brengen van kleding en het aanpassen ervan op een manier die ook bij uw stijl past. Het idee is om ervoor te zorgen dat de jurken die we kiezen mooi en proportioneel zitten (of volgens uw lichaamsverhoudingen) en uw uiterlijk verbeteren voor een nog mooier silhouet.

Apple lichaamsvorm

Omdat het grootste deel van het gewicht en de concentratie boven de heupen ligt, lijkt de mid-riff zwaarder dan het resterende lichaam met een minimale taille. Dus het idee hier is om de aandacht weg te halen van dat deel van het lichaam en je sterke punten te benadrukken. Daarom moet je met je benen pronken of de jurk dragen met V of diepe V-halslijnen die een langgerekte illusie van de romp creëerden.

Lichaamsvorm van zandloper

Omdat je een goed uitgebalanceerd figuur hebt, zouden je jurken dat ook moeten doen. De jurk moet goed in de juiste rondingen zitten en de omtrek van deze rondingen volgen. Maak er het beste van, want niet iedereen heeft dit!

Lichaamsvorm van peer

Het voordeel van dit lichaamstype is dat je een illusie van een zandloperfiguur kunt creëren als je het op de juiste manier stylt. Je schouders zijn smal en de heupen zijn breed. Het enige dat u hoeft te doen, is een balans vinden. Of draag outfits die je onderlichaam versterken, hoe dan ook, het werkt goed.

Rechthoekige lichaamsvorm

Je armen en benen zijn de troeven. Dus concentreer je erop dat te verbeteren. Het lijkt op het zandloperfiguur minus de gedefinieerde taille.

Omgekeerde driehoekige lichaamsvorm

Je moet eraan denken om definitie aan je heupen toe te voegen en daarbij te focussen op het creëren van een balans. Recht gesneden jeans en jurken die van nature een omgekeerde V-look hebben, het zijn allemaal kleding die bij je lichaam past.