Regenachtige dagoutfits

Wakker worden met grijze luchten en regen is genoeg om de stijlmotivatie recht uit een persoon te zuigen. Maar niet te vrezen, we hebben regenachtige outfits die je droog, comfortabel en stijlvol houden als je naar de elementen moet werken. Denk niet dat je alles moet doen om een ​​grijze dag te compenseren: het kan echt zo simpel zijn als een goed geplaatst paar schoenen, een vleugje kleur op een regenjas of een perfect getailleerde trenchcoat. En ja, hakken zijn nog steeds een eerlijk spel – we hebben er precies een gevonden die je vlootvoetig houdt als je het uit een stortbui moet halen.

Een asymmetrische versie van een klassieke gele regenjas is een gemakkelijke manier om de regen te trotseren, maar maak er mode van.

Het juiste idee met een combinatie van een klassieke plaid vinyl trench en cropped jeans met wijde pijpen en flats.

Als je een hak wilt dragen, kies dan voor iets laags en diks voor het geval je een gekke sprint moet maken om droog te blijven.

Kiezen voor een zwarte broek van imitatieleer en een stevige Doc Marten-aangrenzende schoen, is een gemakkelijke manier om er samengetrokken uit te zien (en je voeten droog te houden) in een stortbui.

Een baret met regenachtige dagen in combinatie met een jas met patroon is eenvoudig, chic en effectief om de elementen te bestrijden.

Niet alle regenjassen hoeven lang te zijn – of zelfs helemaal geen regenjassen. Een bijgesneden, verfraaid jasje heeft een geheel zwarte outfit en zhuzhes het naar een hoger niveau. (Denk aan een paraplu – we houden van een doorzichtige bubbel om je outfit te laten zien.)

Alleen omdat je met neutralen werkt, wil nog niet zeggen dat je ze in dezelfde familie moet houden: meng blauwachtige grijzen met lagen warmbruin voor een upgrade van de basis (en voeg een puffer toe voor een extra laag gezelligheid) .